USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Правоохоронці затримали банду грузинів, які «промишляли» на Волині

23 Травня 2013 18:50
Тимчасово мешкаючи у Луцьку, громадяни Грузії протягом року грабували мешканців Волинської та Рівненської областей.

Учасники злочинної групи усі — громадяни Грузії віком від 31 до 37 років, які тимчасово проживали у Луцьку, діяли впродовж травня-вересня 2009 року на території Волинської та Рівненської областей.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Рівненської області.

Зловмисники розробили план злочинної діяльності та розподілили ролі кожного. Вони шукали квартири, проникали, зламуючи двері, крали чуже майно (гроші, валютні цінності, ювелірні прикраси, вироби з коштовних металів, фотоапаратуру, старовинні, антикварні речі тощо) і в подальшому його реалізовували. Отримані злочинним шляхом кошти розподіляли між собою. Загалом злочинці викрали чужого майна на суму понад 120 тисяч гривень, — повідомив державний обвинувач, старший прокурор відділу нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю та процесуального керівництва прокуратури області Роман Скрипник.

Злочинців затримали працівники міліції у вересні 2009 року після невдалої спроби проникнути в одну з квартир у селищі Млинів Рівненської області.

Вироком Радивилівського районного суду від 15 квітня 2013 року підсудних визнали винними у вчиненні вищевказаних злочинів та засудили до різних строків позбавлення волі з конфіскацією всього майна, що належить засудженим на праві власності.

Окрім того, задовільнили цивільні позови, подані постраждалими, про стягнення 128 тисяч гривень матеріальної шкоди, завданої вчиненими злочинами, та 20 тисяч гривень моральної шкоди.

Вирок суду вступив в законну силу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
андрiй76 Показати IP 24 Травня 2013 00:18
Грузини як євреї.Вони ще за Союзу не хотіли чесно працювати,а шукали легких шляхів.У Європі їх також зараз повно і займаються тим самим що й на Україні...
Українець Показати IP 24 Травня 2013 07:38
Грузини і вірміне - гірші за евреїв. Вони більше "тягнуть" на циганів. Не хочуть працювати, лише красти і торгувати. І дуже високої думки про себе.
Mangol Показати IP 24 Травня 2013 08:13
Грузини - хороший народ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus