USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські даішники вилучили багаж невідомого походження

22 Травня 2014 11:49
Здійснюючи нагляд за дорожнім рухом у Ковелі, працівники відділення ДАІ з обслуговування міста зупинили автомобіль «Фольксваген Т4» для перевірки документів на право керування даним транспортним засобом. Під час спілкування встановили, що за кермом знаходиться 42-річний місцевий житель, який перевозить 58 блоків цигарок з акцизними марками невідомого походження, повідомили у прес-службі міліції.

Аналогічний випадок трапився у селі Переспа Рожищенського району. Під час служби інспектори взводу з обслуговування стаціонарного посту №1 зупинили автомобіль «Volkswagen Transporter» під керуванням 23-річного юнака, який перевозив 84 блоки цигарок іноземного виробництва без акцизних марок. Документи на вантаж були відсутні у обох керманичів.

На місце події викликали слідчо-оперативні групи для встановлення усіх обставин. Триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патріот Показати IP 22 Травня 2014 17:16
От хай ці контрабандисти усе те пекельне зілля і скурять. За один підхід, щоб замало не видалося.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus