USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На «Різдвяних зустрічах» Пугачова агітуватиме за Тимошенко?

15 Жовтня 2009 14:11

Російська співачка Алла Пугачова перенесла цьогорічні зйомки «Різдвяних зустрічей», що традиційно проходили в Москві, до Києва. Концерти Примадонни в українській столиці припадають на самий розпал передвиборної гонки, – інформують «Волинські новини».
У Палаці спорту в Києві повідомили, що 11 і 12 грудня, які надані Аллі Борисівні під виступи, раніше були зарезервовані для агітаційних концертів на підтримку Юлії Володимирівни, пише «SHOWОБОЗ». «У ці дні у нас повинні були пройти заходи, організовані штабом Тимошенко, – розповідає адміністратор київського Палацу спорту. – Зараз на ці дати вже заплановані «Різдвяні зустрічі».
Директор співачки Олена Чупракова навідріз відмовляється коментувати дивний збіг.
Нагадаємо, королева російської естради і глава українського уряду вже зізнавалися одне одному у найніжнішій любові та дружбі. 22 квітня на концерті Примадонни Тимошенко заявила, що хотіла б подарувати їй «мільйон українських сердець, які щиро люблять Аллу Пугачову».
«Навіщо втручатися в справи чужої країни? – коментує депутат Держдуми Микола Рябов. – Україна – самостійна держава. І Пугачова через свою популярність може впливати на думку громадян не в кращий бік. Якби Пугачова розуміла, що вона робить і кого підтримує. А за великим рахунком у політиці співачка все одно не розбирається».
Люди з оточення Алли Борисівни повідомляють, що спочатку ювілейні 20-ті «Різдвяні зустрічі» планувалося провести в Кремлівському палаці. Проте в останню мить адміністрація відповіла Пугачовій відмовою. «На 12 грудня у нас запланований концерт Ванесси Мей, – повідомили у прес-службі Кремлівського палацу. – Пугачовій ми нічим допомогти не зможемо.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus