USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

На Театральному майдані у Луцьку знайдено 47 об’єктів археологічної спадщини

22 Квітня 2009 17:41
Під асфальтом Театрального майдану є майже півсотні об’єктів археологічної спадщини. Про це під час прес-конференції розповів журналістам заступник начальника управління культури і туризму Волинської облдержадміністрації Василь Ворон, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
За словами пана Ворона, зондування Театрального майдану у зв’язку з майбутніми роботами по його розбудові показали знаходження під асфальтом 47-ми об’єктів археологічної спадщини. Пан Ворон зазначив, що це, здебільшого, поховання.
 
«Треба людям подумати, у яку сферу вони вторгаються, чи під силу бізнесменам, місту і нам усім з чимось таким мати справу», – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 22 Квітня 2009 17:46
з чимось _яким_ матимуть справу бізнесмени? зі зловісними привидами?
Анонім Показати IP 22 Квітня 2009 18:56
Та ні - просто кладовище під асфальтом на Театральному майдані. Мало б бути перенесено, але кому воно тра? Ось люди й веселяться на кістках. Василь Ворон знає про кладовище, але ж мовчить, бо і його акції там проходять! Чим же не Луцький "екстрім" - танці на кістках?! Чай, кава, потанцюєм (пани Ворон, Романюк і Шиба)? На 47 могилах - потанцюєм?
seal Показати IP 22 Квітня 2009 20:05
А нам з чим би не мати справу, аби нічого не робити! Скільки десятиліть ми всі по Театральному майдану ходимо і жодних злих проявів, то невже якщо врешті-решт там навести хоч якийсь елементарний порядок, то духи почнуть бунтувати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus