USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Тернопільщині з'явилось НЛО. ВІДЕО

31 Травня 2013 17:04
НЛО на сільському подвір'ї - три сферичні велетенські півкулі збудував на Тернопільщині місцевий умілець, - йдеться у сюжеті випуску ТСН.Ранок.

Здалеку вони нагадують чи то обсерваторію, чи то невпізнані летючі об'єкти. Насправді ж це - будинки. Замість фундаменту у них мішки з глиною та цементом, замість стін - «сотовий» каркас із дерев'яних брусів і рубероїд замість штукатурки. Це житло уже витримало мороз, вітри та сильні дощі. Опалюють його дровами.

Меблі теж з природних матеріалів - дерева, глини, соломи. Хата, каже господар, не лише у десятки разів дешевша за цегляну, але набагато економніша у використанні тепла та енергії.

«Сильну цей дім енергетику дає. Приходите, одразу лягаєте спати і момент засинаєте. В нас звикли робити все на хімії, а то все дерево, глина», - каже родич господаря Анатолій Цап.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus