USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На установах Волині у свята перестали вішати прапори. ФОТО

1 Липня 2013 08:55
Державні прапори не вивісили на кількох установах у Нововолинську у День Конституції.

Про це на сторінках видання «Нововолинський інформаційний портал» інформує Анатолій Бідзюра.

«Пройшовши деякими центральними вулицями у цей святковий день, вибірково наклацав своєю «мильницею» добрий десяток фото, де державні символи України були відсутні. Держустанов та комунальних контор, що напряму підкоряються Нововолинській міськраді, в основному. Ну, і деяких приватних», - розповідає автор.


«Та, що там говорити. Прапорів майже ніде не було видно, за рідкісним та, як вбачається, екзотичним винятком. Про приватні магазини, офіси, аптеки та банки і так далі, власники яких, очевидно, окрім дзвону монет ні до чого у своєму житті не прислухаються, промовчу поки. Хоча, нагадаю: вони все-таки перебувають на території суверенної Української Держави», - висловився Бідзюра.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Корінний лучанин Показати IP 1 Липня 2013 09:37
Було би дуже добре, якби "на території суверенної УКРАЇНСЬЕОЇ ДЕРЖАВИ" ще й КОНСТИТУЦІЮ поважали, щоб те що у ній проголошено ВИКОНУВАЛОСЬ, а не було просто насмішкою над ГРОМАДЯНАМИ УКРАЇНИ!!! А ПРАПОРИ, ЗВИЧАЙНО, ТРЕБА ЩОБ БУЛИ ПРИСУТНІ У СВЯТО!!! І ЩЕ ОДНЕ, ТРЕБА ОЧЕВИДНО, ЗМІНИТИ НАЗВУ СВЯТА - не ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ, СВЯТО КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ! Що виходить, що про Конституцію України згадуємо лише один в році!
Юля Показати IP 1 Липня 2013 09:45
А я думаю, що державні прапори повинні бути на державних установах постійно, а не тільки на свята. Так роблять в кожній поважаючій себе країні. А в Канаді , взагалі на кожному будинку прапор висить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus