USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На «Вечірніх посиденьках» вчитимуть мистецтву самураїв

24 Червня 2010 11:43
Традиційні «Вечірні посиденьки» на «ВН» цього тижня пройдуть у четвер, а не у п’ятницю як зазвичай. Із глядачами інтернет-телебачення спілкуватиметься справжній японець – майстер самурайського мистецтва фехтування «кендо»

Тож сьогоднішні вечірні балачки пройдуть в атмосфері Сходу. Мова піде про кендо – сучасне фехтувальне мистецтво, яке бере свої витоки від традиційних самурайських технік володіння мечем.

Гостями студії «ВН» будуть інструктор з кендо Андрій Смірнов та майстер з кендо, японець Годай Хіроку. Він приїхав у Луцьк з Японії в рамках чергового традиційного туру Президента Федерації кендо, іайдо та дзюдо України.

Глядачі й учасники «Вечірніх посиденьок» дізнаються про те, хто і коли має право навчатися цьому бойовому мистецтву, яку функцію відіграють спеціальний одяг та оснащення, в чому полягає різниця між бійцем та воїном та що таке «закон меча», «закон тіла» і «закон серця».
А ще дізнаєтеся, де можна придбати самурайський меч, що крутіше – японське чи європейське фехтування, і все про харакірі.

Початок розмови – о 17.00, сьогодні, у четвер, 24 червня. Зареєстровані користувачі можуть взяти участь у розмові за допомогою чату на сторінці інтернет-телебачення «ВН».

Довідково:


Кендо — сучасне бойове мистецтво японського фехтування на бамбукових мечах. Походить від стародавніх японських технік володіння мечем. Ставить на меті формування повноцінної особистості і твердого характеру, загартовуючи волю і тіло фехтувальника. В сучасній Японії розглядається як один з видів спорту. Існує рух за включення кендо у програму Олімпійських ігор
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
МАРУСЯ Показати IP 25 Червня 2010 18:02
дуже цікаво, але я не подивилася...Проте хочу все ж запитати (може хто таки відповість)куди можна ще записатися дівчинці 13 років, якщо вона до цього часу ніде ще не була? і друге. кажуть у луцьку є гурток чи секція лучниць. Як це можна дізнатися?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus