USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На віртуальну флешку e-Disk можна завантажити все

10 Лютого 2009 09:25
На віртуальній флешці e-Disk від УКРНЕТ з’явилася можливість викачувати одразу декілька вибраних файлів і папок одним архівом. Про це 10 лютого інформують «Волинські Новини».
Скачування файлів з Інтернету – це не завжди швидко. Наприклад, зберігає людина на свій e-Disk документи на підпис, приїжджає офіс і починає терміново викачувати файли один за іншим. На це піде мінімум 10 хвилин.
А якщо завтра іспит і терміново потрібний відсканований конспект? Адже це не лише документ із папки в папку перекинути – на кожен файл припадає принаймні три операції: виділити його, скачати і зберегти потім у потрібну директорію, серед інших тематичних документів. А що робити, якщо на віртуальній флешці 30 таких файлів чи й більше? Страшно уявити, скільки часу піде на їхнє завантаження.
Щоб позбавити своїх користувачів подібних проблем, e-Disk запускає нову зручну функцію – можливість скачувати всі файли і відразу в один клік. Принцип дії до смішного простий: зайшовши на свою віртуальну флешку, достатньо вибрати необхідні файли, натиснути кнопку «Скачати все» і вказати місце збереження. Всі вибрані файли опиняться на Вашому комп’ютері у ZIP-архіві, який підтримується всіма популярними програмами-архіваторами, так що переглянути скачане не спричинить труднощів.
Тепер, коли на віртуальній флешці вміщається вчетверо більше файлів, «Скачати все» не тільки полегшить роботу з e-Disk, а й зекономить цінний час. І не важливо, скільки файлів потрібно завантажити – один, два або двадцять.
Довідково:e-Disk - це віртуальна флешка об’ємом 4 Гб для зберігання інформації в Інтернеті. У вересні 2008 року e‑Disk безкоштовно отримали всі користувачі української електронної пошти FREEMAIL, а також ті користувачі Мережі, які зареєстрували акаунт УКРНЕТ. Абоненти сервісу можуть безкоштовно зберігати на e-Disk будь-яку кількість файлів протягом необмеженого періоду часу і ділитися файлами з іншими користувачами, яких самі ж вибирають. Важливою перевагою сервісу є його розміщення в українській мережі UA-IX.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
егор Показати IP 27 Жовтня 2022 12:31
лайк

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus