USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

На Володимирщині говорили про важливість наповнення місцевих бюджетів

2 Лютого 2009 14:44
Сьогодні, 2 лютого, голова Володимир-Волинської РДА Юрій Михалець провів оперативну нараду із керівниками структурних підрозділів на якій проаналізував хід виконання заходів у районі за минулий тиждень. Про це повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією сайту Володимир-Волинської РДА, пан Михалець наголосив на активізації роботи з наповнення місцевих бюджетів, доручив відділу охорони здоров’я завершити процес врегулювання трудових відносин для працівників фельдшерсько-акушерських пунктів району.
Крім того, голова райдержадміністрації дав доручення підготувати аналітичні матеріали, що стосуються перспектив розвитку району на 2009 рік та розпочати, спільно із центром зайнятості, підготовку профорієнтаційних заходів для жителів сільської місцевості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus