USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волинь завітають легенди українського футболу. ФОТО

30 Жовтня 2013 17:00
Фінальна частина Чемпіонату України з футболу серед ветеранів віком від 50 років уперше відбудеться на Волині. Змагання прийматиме затишний стадіон, який знаходиться в селі Маяки Луцького району.
Урочисте відкриття змагань пройде 2 листопада о 13:00 годині.
Самі ігри розпочнуться 2 листопада о 13:30 годині, а 3 листопада о 12:00 годині.
Організатор змагань: Федерація футболу України та Асоціація ветеранів футболу України. За підтримки ПАТ «ЛУЦЬКСАНТЕХМОНТАЖ № 536».
Путівки до фінальної частини змагань здобули самобутні колективи ветеранів футболу з міст Чернівці, Мукачеве та минулорічний переможець цих змагань – команда з Житомира.
Волинь на турнірі представлятиме флагман ветеранського футболу Волині – клуб «Абориген». За роки існування клубу (заснований у 1982 році) колектив під незмінним керівництвом Віктора Чорнухи був багаторазовим переможцем та призером міжнародних, всеукраїнських змагань, а також здобув бронзові нагороди в І Чемпіонаті України з футболу серед ветеранів віком від 50 років у 2012 році.
На турнір приїдуть легендарні українські футболісти Володимир Мунтян та Володимир Трошкін.
Запрошуємо вболівальників та любителів футболу підтримати наших земляків у другому поході за золотими нагородами.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus