USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

На Волині - труднощі з перетином кордону

4 Червня 2013 11:10
Польська прикордонна служба попереджає про складнощі з перетином кордону з Україною в пункті пропуску «Дорохуск-Ягодин» (Волинська область) сьогодні в першій половині дня через плановий ремонт трансформаторної станції. Труднощі з перетином кордону можуть тривати довше запланованого часу.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі прикордонного відомства.

Кордон буде складно перетинати з 09.00 до 14.00 (за київським часом) в обох напрямках.

«Водіям, котрі сьогодні планують перетинати кордон України та Польщі, прикордонна служба пропонує обрати пункт пропуску Хребене - Рава-Руська (Львівська область), що дозволить уникнути ускладнень», - відзначили в прес-службі. Польські прикордонники зазначили, що труднощі з перетином кордону в ПП «Дорохуск-Ягодин» можуть тривати довше запланованого часу в разі непередбачуваних обставин.

Довідково:
На польсько-українському кордоні протяжністю близько 540 кілометрів діє 12 ПП: по шість автомобільних та залізничних, більшість з яких находяться у Львівській області. Торік кордон між країнами, на який припадає найбільша ділянка східного кордону Євросоюзу, перетнуло 5,5 мільйона автомобілів, що на 8% більше, ніж роком раніше.

У першому кварталі цього року ріст становив 5% - до 1,3 мільйона авто. 85% автомобілів, котрі перетинають кордон між Польщею та Україною, становлять приватні авто українців, котрі найчастіше їздять до сусідньої держави за покупкою товарів для перепродажу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus