USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині безробітні впорядковують місця для торгівлі у селах

1 Березня 2011 10:58
Участь в оплачуваних громадських роботах в 2010 році взяли понад 11 тисяч безробітних.
На оплату їх праці витрачено понад 5 мільйонів гривень з Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Про це повідомила директор Волинського обласного центру зайнятості Раїса Кучмук під час інтернет конференції на сайті служби зайнятості.
За її словами, безробітні впорядковували об’єкти історико-культурної спадщини, пам’ятники та місця поховання, меліоративні канали, розчищали сніг, заготовляли дрова одиноким громадянам.
Зокрема, силами безробітних зроблено благоустрій біля кургану Данила в селі Зимне. Працювали над відновленням 800-літнього дуба у селі Овадне Володимир-Волинського району, упорядковували територію біля садиби В’ячеслава Липинського у селі Затурці Локачинського району, робили поточний ремонт обласного притулку для дітей, ремонтували дитсадки, клуби та бібліотеки.
«Минулого року служба зайнятості області ініціювала облаштування традиційно сформованих місць торгівлі для селян-одноосібників, – повідомила Кучмук. – Отримали у цьому підтримку від голови обласної державної адміністрації Бориса Клімчука».
Зокрема, розповіла вона, спільно впорядкували придорожні місця торгівлі сільгосппродукцією у селі Воля Любитівська Ковельського району, в селищі Колки, селах Розничі та Граддя Маневицького району, на автошляху Ковель – Брест в селах Буцин та Поліське Старовижівського району.
Загалом таких місць налічується більше 50.
«Громадські роботи для сільських та селищних голів – це можливість навести порядок на ввірених їм територіях, – запевняє директор центру зайнятості. – Але, на жаль, ще не усі охоче користуються такою нагодою».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus