USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Волині чоловік убив співмешканця дружини. Через ревнощі. ФОТО

12 Серпня 2009 15:48
На Волині, не стерпівши вируючих ревнощів, чоловік наніс співмешканцю своєї дружини удар ножем, після якого конкурент помер. Про це 12 серпня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт УМВС України у Волинській області, про їхню сім’ю односельчани і дільничний інспектор міліції Владислав Деребон відкликаються добре. Кажуть, що жили благополучно, не пиячили та нібито не сперечалися. Сергій з дружиною Аллою та трьома люблячими дітьми проживали у селі Тертки Луцького району у тестя.
Одного дня Алла, не пояснюючи чому, покинула чоловіка та переїхала до Рожищенського району, де жила із співмешканцем Юрієм. Кілька місяців побувши там, вона разом із молодиком повернулися жити до своєї матері у село Горзвин Луцького району.
До чоловіка Алла не поверталася та він вже ніби змирився із думкою про розрив та приходив іноді до молодої пари у гості, щоб навідати своїх дітей. І ось чергового разу, нанісши візит до будинку дружини, Сергій застав там і Юрія. Та якось їхнє спілкування проходило спокійно і без суперечок. Тоді був гарний, теплий день, і вони утрьох ходили до озера, відпочили, випили на березі пляшку вина, оскільки Сергій горілки не вживає, та повернулися додому.
Чоловік розповідає, що після повернення до хати він намагався ще раз поговорити із Юрієм та пояснити, що для нього у цій сім’ї місця не має. Адже вони із дружиною офіційно не розлучені та мають трьох маленьких діток. Пояснював, що хлопцю краще повернутися до своєї домівки у Рожище та не стояти перешкодою у примиренні сім’ї.
Та молодик відповів, що він уже кілька місяців живе із Аллою і нікуди йти не збирається. Приводячи у приклад свого вітчима, який одружився на його матері із трьома дітьми, сказав, що теж так зможе, а чужі діти для нього - не проблема. Почалася суперечка, і законного чоловіка попросили піти. Сергій вийшов із хати, збираючись повертатися до Одерадів.
Та, постоявши кілька хвилин на порозі, на нього нахлинула хвиля образи і він повернувся. Увійшовши до кімнати, чоловік схопив із столу кухонний ніж і вирішив трохи налякати Юрія. Чоловіки почали штовхатися і Сергій встромив ножа Юрію у передпліччя руки, після чого відразу вийшов із будинку та повернувся до себе додому. Алла відразу викликала швидку допомогу, але молодик не доїхавши до лікарні помер у кареті швидкої допомоги від втрати крові.
Сьогодні Сергій, пояснюючи свій вчинок, каже, що не хотів вбивати Юрія, а тільки трохи налякати, щоб він відчепися від його дружини, адже по-іншому він не розумів. Слідчий відділ проти Сергія порушив кримінальну справа за ознаками частини 2 статті 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження), що тягне за собою позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus