USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині чоловіка арештували за погрози вбити колишню дружину

2 Січня 2013 12:54
Розлючений чоловік кинувся на екс-дружину із сокирою. У результаті суд виніс вирок: чотири місяці арешту.

Про це повідомили у прес-службі МВС України.

Так, нещодавно, аби врятувати власне життя і життя рідних, жителька Ратнівського району звернулася до працівників міліції. Жінка зі сльозами на очах просила правоохоронців допомогти їй.

Працівники органів внутрішніх справ встановили обставини сімейного конфлікту. Виявилося, що заявниця і її колишній чоловік розлучені, але живуть разом, виховують сина. Останнім часом чоловік почав зловживати спиртним та виносити із дому речі. Через це виникали постійні конфлікти і бурхливі скандали, про які у селі знали всі.

Якось жінка повернулася з роботи додому і побачила, що на подвір’ї її колишній спілкується з двома чоловіками. Вони домовлялися про купівлю-продаж запчастин. Жінка почула про «угоду» і не змогла промовчати.

«Командування» колишньої дружини чоловік не стерпів. Він швидко побіг у гараж, взяв сокиру і кинувся на неї. Однак на заваді стали потенційні покупці. Тим часом перелякана господарка заховалася в будинку. Ночувати жінка разом із сином та старенькою матір’ю пішли до сусідів, адже боялися за своє життя.

Відносно дебошира порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України.

Обираючи міру покарання, Ратнівський районний суд Волинської області взяв до уваги те, що на момент погрози вбивством чоловік був у стані алкогольного сп’яніння. Вироком суду зловмисник отримав покарання – чотири місяці арешту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ХКПТ Показати IP 2 Січня 2013 22:36
http://www.volynnews.com/news/extreme/volynyanyn_pobyv_druzhynu_na_korporatyvi/ А цей конкретно
Чеширский Кот Показати IP 3 Січня 2013 12:00
Это уже "не погрози", это уже конкректные действия.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus