USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині готуються відзначати 70-річчя області

16 Жовтня 2009 15:13

У стінах Волинської ОДА активно готуються до відзначення 70-ї річниці утворення Волинської області та 810-ї річниці Галицько-Волинського князівства. Про це 16 жовтня йшлося під час засідання «бюджетної» комісії Волиньради, – інформує репортер «Волинських новин».
Зокрема, в області уже проведені певні заходи із підготовки до святкування цієї знаменної дати. Так, у Волинському краєзнавчому музеї експонувалася фотодокументальна виставка «Галицько-Волинське князівство», новими експонатами із історії та сьогодення області поповнилася постійно діюча виставка «Волинь: історія, політика, економіка, культура», організовано екскурсії для учнівської та студентської молоді.
Також відбулися різноманітні звіти аматорських колективів Волині, приурочені цьому святу. А в навчальних закладах буди проведені круглі столи на відповідну тематику. Був проведений серед учнівської молоді і обласний конкурс творчих робіт «Волинь – край козацький».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus