USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині інвесторам покажуть вироби народної творчості…

12 Серпня 2009 12:22
Заступник голови Волинської ОДА Василь Байцим розповів, що наразі уже сформований перелік українських та іноземних інвесторів, котрі приїдуть на ІІ інвестційний форум. Він додав, що на волинську землю прибудуть гості із 10 країн світу. Про це 12 серпня йшлося під час наради з питань проведення  ІІ Волинського інвестиційного форуму, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Пан Байцим розповів, що видавництва нашого краю готують до друку видання «Волинь – інвестиційні пропозиції». До цього довідника увійде інформація про перелік вільних земельних ділянок, продукцію провідних підприємств регіону, інвестиційні проекти. На гостей форуму очікують і компакт-диски із фільмами «Волинь туристична», «Волинь інвестиційна» та «Волинь промислова».
 
На майбутньому форумі відбудеться виставка провідних фірм області та деяких із структурних підрозділів ОДА. Вона розташується у правому крилі фойє сесійної зали Волиньради, а райони представлять себе на експозиції під час «Волинь-Агро-2009». Управління культури і туризму Волинської облдержадміністрації демонструватиме туристичний потенціал краю, а також виставку-продаж виробів майстрів народної творчості.
 
У виставці-презентації також візьмуть участь агенція із питань залучення інвестицій, Волинська обласна друкарня, обласний центр зайнятості, найпотужніші підприємства області. А на пленарному засіданні форму також відбуватимуться презентації різноманітних організацій та вдалих проектів.
 
Також свої інвестиційні потужності, можливості для співпраці покажуть ВНУ імені Лесі Українки та ЛНТУ. Проте, додамо, що на сьогоднішню нараду з питань проведення  ІІ Волинського інвестиційного форуму, представники волинських вишів не з’явилися. Пан Байцим зауважив, що вони уже двічі ігнорують подібну зустріч, хоча, за його інформацією, університети мають чимало цікавих ідей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 12 Серпня 2009 12:42
краще покажіть всі контролюючі служби,з якими цей інвестор може зтикнутися...і які його будуть доїти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus