USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині хочуть підняти ціну на хліб

10 Березня 2011 16:10
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук каже, що його непокоїть робота окремих підприємств хлібопекарської галузі Волині.

Про це йшлося 9 березня під час обласної селекторної наради.

Так, за словами губернатора, «ВАТ «Хліб», маючи річний оборот у 150 мільйонів гривень, платить 4 мільйони гривень податків. «А Ковель, маючи 20 мільйонів обороту, платить ті ж самі 4 мільйони», - сказав губернатор.

«А пані Остапова (директор ВАТ «Хліб» Антоніна Остапова, – «ВН») мені постійно жаліється, що їй щось пече в одному місці, що треба раптом ціну піднімати. Не складається арифметика у пана Триндюка (власник компанії «Хлібні інвестиції», нардеп Юрій Триндюк, - «ВН»), депутата Верховної Ради і власника «бальніц, параходов і заводов», у тому числі і ВАТ «Хліб». І в пані Остапової як у менеджера не складається арифметика. Ми поможемо скласти арифметику. Нічого особистого, але ми допоможемо», – сказав Борис Клімчук.
В свою чергу директор ВАТ «Хліб» Антоніна Остапова стверджує, що вони й так працюють у збиток, зважаючи на сучасну ситуацію на ринку борошна, і що підняття цін є цілком обґрунтованим.
«Якщо сьогодні я беру вищий ґатунок по 2,90, а у мене у калькуляції закладено 2,75, тобто на 15 копійок дешевше. То як це може бути необґрунтовано?», - не погодилася директор ВАТ «Хліб».
Пояснила Антоніна Остапова і постійні звернення до обласної держадміністрації.
«Згідно із постановою тієї ж таки облдержадміністрації ми як монополісти повинні повідомляти за 10 днів про підвищення ціни. І ми повідомляємо, що з такого-то числа у зв’язку з ростом ціни на борошно, ми піднімаємо ціну на хліб», - прокоментувала ситуацію директор ВАТ «Хліб».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
хаха Показати IP 10 Березня 2011 17:32
Не поможе Клімчук утримати ціни. Ціни на хліб все рівно піднімуться, буде він помагати чи ні. Борошно та зерно - пішли вгору то і хліб наступний. Згадайте як вони виступали кажучи що це все паніка.
михаил Показати IP 10 Березня 2011 17:46
ми як монополісти повинні ----------------прям уж царские указы......... а не пора вас уже закрыть..и дать людям простым свои пекарни открывать..маленькие :))это называется лицом к народу....
Хелоу Показати IP 11 Березня 2011 08:41
Нехай Клімчук купить за свої гроші борошно дорожче, а продасть дешевше. Тоді можна буде не піднімати ціни.
Ника Показати IP 11 Березня 2011 12:05
Так вчора вже був хліб по 3 грн.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus