USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині кожний третій алкоголік – молодого віку

1 Липня 2009 15:33
Заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Святослав Кравчук вкрай стурбований рівнем поширення пияцтва у сільській місцевості та закликає місцевих владців боротися з цією проблемою. Про це він заявив під час засідання обласної координаційної ради з питань протидії та профілактики ВІЛ/СНІДу 1 липня, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Головний лікар обласного наркологічного диспансеру Микола Дацюк стверджує, що приблизно 30% людей, яким на Волині поставили діагноз «алкогольна залежність» мають вік від 18 до 31 року. Проте якщо таких людей поставити на облік, то це фактично закриє їм шлях до навчання, роботи. Тому пан Дацюк вважає, що треба ширше застосовувати заходи профілактики. З позитивного боку пан Дацюк охарактеризував діяльність Волинського обласного благодійного фонду «Переображення» та груп анонімних алкоголіків, які діють у Луцьку.
 
Святослав Кравчук вважає, що у сільській місцевості владці мають активніше боротися з пияцтвом. Є хороші приклади у сільрадах окремих районів області. Пан Кравчук запропонував фото пияків з кожного села розміщувати у районних газетах, «і хай весь район знає».
 
«Не можна з шостої години починати пити... З шостої-сьомої години у селі починають пити і до 10 ранку – півсела п’яних. І потім ми кажемо – яка трудолюбива нація, які українці, як вони працюють... Так... Частина працює в поті лиця», – бідкається заступник губернатора Волині. При цьому він закликає починатьи боротьбу з таким негативним явищем з сільських, селищних рад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Неалко Показати IP 1 Липня 2009 15:59
Ось воно, і підходимо - як то кажуть - "вплотную" до теми розкиданих по всіх зупинках "ригаловок", де наливають усякому, хто заплатить. Цікаво, хто господар цих "дистриб’юторів алкоголізму"? Депутат? Мер? Бізнесмен, який будує церковці, щоби замолити паралельно здійснювані "грішки"?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus