USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині медзаклади завищують вартість послуг, видання – тиражі

20 Червня 2009 11:00
Через зловживання монопольним становищем та недобросовісну конкуренцію «під прицілом» волинських анти монопольників опинилися медики і видавці. Про це 20 червня інформують «Волинські Новини».
 
Волинське обласне відділення АМКУ припинило дії з ознаками зловживання монопольним становищем з боку Турійської центральної районної лікарні. Як встановили антимонопольники, лікарня порушила порядок формування тарифів на послуги з проведення медичних оглядів, що могло призвести до невідповідності чинним нормам законодавства. На виконання рекомендацій відділення лікарня знизила вартість послуг на 1,2%-70%.
 
Окрім цього, як пише сайт АМКУ, Волинське обласне відділення АМКУ порушило справу за ознаками недобросовісної конкуренції з боку ПП «Рекламно-інформаційне агентство «Твій вибір». Підприємство вводило в оману замовників рекламних послуг через газету «Твій вибір», зазначаючи завищені обсяги щотижневих тиражів газети, яких фактично не було на день поширення інформації. Розслідування у справі триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 22 Червня 2009 13:24
"Твій вибір" - то, наскільки я пам’ятаю, малого Хотимчука. Друкуються ніби в нас, тим і спалилися. Цікаво, які реально тиражі у газети Хотимчука-старшого? АМКУ в Тернопіль перевіряти не поїде, але шось я не вірю, що "Вісник" реально такими накладами виходить.
Анонімпи Показати IP 22 Червня 2009 14:55
купіть "Вісник" який вийшов минулого тижня, і цей що вийде цього тижня, і порівняйте вказані тиражі :) Я думаю після того як "Твій вибір" оштрафували, всі газати почнуть показувати правдивий тираж, хоч не надовго але все ж таки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus