USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Імена лучан-боржників пропонують публікувати в ЗМІ

1 Грудня 2014 11:02
Прізвища тих, хто боргує понад тисячу гривень за енергоносії, пропонує оприлюднювати голова облдержадміністрації Володимир Гунчик.

Про це йшлося під час оперативної наради 1 грудня.

Під час розгляду питання заборгованості за спожиті енергоносії ДКП «Луцьктепло» Володимир Гунчик зауважив, що департаменту житлово-комунального господарства, Луцькій міській раді та підприємству «Луцьктепло» варто вивчити питання можливості оприлюднення прізвищ громадян, які заборгували понад тисячу гривень.

З його слів, якщо законодавство дозволяє, потрібно публікувати цю інформацію у ЗМІ. Також він попросив підприємство та відповідні структури уточнити, що це за боржники, та з чого складається заборгованість. Мовляв, є такі, хто, записавши квартиру «на дідуся чи бабусю, або неповнолітнього», намагається сплачувати менше.

«Якщо ми говоримо сьогодні про відкритість та публікацію декларацій, то чому не можна опублікувати список боржників?», - зауважив голова ОДА.

Окрім цього, Володимир Гунчик зауважив, що те, що ДКП «Луцьктепло» функціонує попри те, що населення боргує йому 31 мільйон гривень за енергоносії, свідчить про величезний ресурс підприємства, яке «давно вже мало б стати банкрутом і припинити існувати».

Зі слів голови облдержадміністрації, 31 мільйон гривень – сума, достатня для того, щоб забезпечити Луцьк енергоносіями на опалювальний сезон.

Він також наголосив, що, щодо тих, хто заборгував понад 30 тисяч гривень, потрібно вживати усі засоби впливу, аж до відчуження майна. Повернутися до розгляду питання під час оперативної наради він пообіцяв наступного місяця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
опа Показати IP 1 Грудня 2014 11:06
Прізвища хабарників та корупціонерів також пропоную публікувати в ЗМІ. Так буде чесно.
мако до опа Показати IP 1 Грудня 2014 12:13
и прежде всего)))
Лучанин Показати IP 1 Грудня 2014 11:07
При теперішніх цінах за тепло і гарячу воду борг за один-два місяці буде перевищувати тисячу гривень. То чи не пів міста потрібно буде публікувати, бо люди реально не зможуть платити такі суми: продукти подорожчали в два рази, купівельна спроможність зменшилася.
до Гунчика Показати IP 1 Грудня 2014 11:14
А ще хай киричук зменшить зарплату собі (13 тисяч грн) і своїм прихвостням, перестане розбазарювати гроші підприємства на оренду машин з континіуму, виплачувати підставним будівельним фірмам завищені тарифи і брати з них відкати, проводити оборудки з бензином. Ось де резерв для виходу підприємства з банкрутства.
луцьктепло Показати IP 1 Грудня 2014 11:16
На підприємстві не виплачується зарплата. Киричук закликає працівників потерпіти і в цей час налом платить фірмі, що криє дах на котельні Стрілецька, бо має звіти зиск.
Жах Показати IP 1 Грудня 2014 11:29
Окрім цього, Володимир Гунчик зауважив, що те, що ДКП «Луцьктепло» функціонує попри те, що населення боргує йому 31 мільйон гривень за енергоносії, свідчить про величезний ресурс підприємства, яке «давно вже мало б стати банкрутом і припинити існувати». То, виходить, ті що вчасно платять повністю покривають витрати підприємства і ще більше!!! Яка ж тоді собівартість наданих послуг ДКП «Луцьктепло», тоді ми що - переплачуємо в скільки разів???? Жах...
НАЗАРІЙ Показати IP 1 Грудня 2014 11:38
Пропоную опубліковувати чиновників державних, які живуть за державні зарплату -їздять на автівках, їхні дружини безробітні теж на автівках, діти розкошують по-різному. ДАВАЙТЕ І ТАКИХ БУДЕМО ПОКАЗУВАТИ, ЛЮДИ ДОБРІ, А то В НИХ СОРОМУ НЕМАЕ
отак Показати IP 1 Грудня 2014 11:58
така риторика керівника області після революції гідності??? Ви пане Гунчик, люди хліб з маслом немають за що купти, не те що б оплатити шалені комунальні платежі. За однокімнатну квартиру 700 гривень при зарплаті 1700??? Публікувати прізвища - це приниженні гідності тих людей, які рік тому вийшли на майдани по цілій країні, і після таких пропозицій від влади висновок єдиний - гунчика в Ростов
Вова Показати IP 1 Грудня 2014 12:04
Хто у Луцьку може правду сказати про тарифи на тепло. А де мазут ,що Шиба продав з Дячуком??????????????
ВАНЯ Показати IP 1 Грудня 2014 12:04
Х ВИ ЗАБИРАТИ ЖИТЛО.Я КОЛИСЬ КУПИВ КООПЕРАТИНу КВАРТИРУ 3-КіМНАТНУ, ОДЕРЖУВАВ НА ЗАВОДІ 600 РУБЛІВ,заробив 1300 пенсії за 40 років стажу. А тепер скажіть, можу я її оплатити.Оце так держава оцінила мій стаж,мою працю.Я мав за що її купити, а зараз не можу комунальні послуги оплатити.Тим більше я хворий і кожного місяці мені потрібно 700 грн на ліки.без яких я не можу обійтися ні дня.А ви забирати квартири.Чому наша держава бандитів і олігархів зрівняла всіх однакова,хто не працював і хто працював.Чому я пропрацювавши 40 рпоків,сплативши такі великі кошти до пенсійного фонду-злидар.Хто може заплатити такі кошти-це ума непостижимо,люди не вмозі заптатили такі суми.
мако до ВАНЯ Показати IP 1 Грудня 2014 12:14
Вано, держава уже другая или третья, проснись.
Оля до мако Показати IP 1 Грудня 2014 12:26
Це держава бандитів і ворюг,яка довела людей до рабства і злидарства.У людей зарплата не більша не тільки пенсіяю Ще рах хай вартістб піднімуть,то вже нема такої зарплати і пенсії.Тоді тільки заплатять одні бандити і олігархи романюки і гуечики і всі,депутати у яких доходи сотні тисяч у бідненьких так важко працюють. Дочекаєтесь третього майдану будуть вам і тисячі і віли і мільйони.
мако до Оля Показати IP 1 Грудня 2014 14:34
люди везде одинаковые, что внизу что вверху... каждый народ достоин своего правителя.
ВОНО Показати IP 1 Грудня 2014 12:33
боржників на принуд роботи по прибиранню вулиць по вихідних, хто не схоче хай платить: і борг по комуналці, і штраф за відмову від роботи на благо міста
законослухняний Показати IP 1 Грудня 2014 13:07
Поруч в двокімнатній квартирі живуть сусіди, обоє молоді - до 30-ти, обоє працюють, одна дитина-школярка, а "Луцьктепло" підкидає під двері погрозливі листи за борги по опаленню і гарячій воді (13 тисяч гривень!!!). Плюс борги за електроенергію (вже приходили відключати). Ще й хами, сміття з вікна викидають, топлять нижніх сусідів. А сваряться - у вязниці такої матерщини немає. Бидлота! Нікому не відкривають дверей, бояться. Поверхом вище - однокімнатна квартира з працюючою молодою людиною і матірю-пенсіонеркою: борги на одну тисячу менші. І так - третина підїзду. А ті старенькі, законослухняні і богобоязливі, що стоять на милицях в ощадкасі, забули смак сосисок, замішаних на туалетному папері, вчасно платять з мізерної пенсії, ще й тягнуть тягар неплатежів сусідів на своїх худих плечах. То де, бл*дь, держава, де закони, де правоохоронці, де, бл*дь, суди?!
DJYJ до законослухняний Показати IP 1 Грудня 2014 13:22
*законослухняні* мають субсидію і платять аж 28 грн в місяць, не заплатять прийдеться платити як решті всю вартість. Ось і весь *секрет*
Анонім до законослухняний Показати IP 1 Грудня 2014 19:42
а ти звідки про це знаєш? читаєш чужу кореспонденцію? не соромно?
Волинь Показати IP 1 Грудня 2014 14:04
А платять вчасно якраз люди з малими доходами. Я працював на великій комерційній фірмі і чуть не впав зі стільця, коли прийшла начальник відділу митного оформлення і просила позику погасити заборгованість за комунальні платежі ДВОХРІЧНУ ЗАБОРГОВАНІСТЬ, це при тому що її чоловік був директором будівельної фірми, а сама вона отримувала пристойну зарплату. А погасити заборгованість їй треба було, щоб отримати довідку з ЖЕКу. Якби не довідка. то про борг і не думала б. Ось такі наші боржники.
Гунчик Показати IP 1 Грудня 2014 14:42
Гунчик на автозаводі отримував офіційно зарплати в місяць до 100тис. грн. За рік зарплата 1 млн грн. Де йому зрозуміти лучан, які мають зарплату в 1-2 тисячі, малолітніх дітей. Як прожити, вивчити, на ноги їх поставити? Він СКАРЖИВСЯ, що не отримує ніяких доплат до зарплати в 6 тис грн і йому не вистачає на життя, приходиться витрачати з попередніх заощаджень

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus