USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

На Волині на «паленій» горілці заробили 4 мільйони

3 Червня 2013 16:57
Злочинну діяльність 14 підпільних горілчаних виробництв на Волині викрили правоохоронці протягом 2011-2012 років.
Про це повідомляє «Вголос» із посиланням на оперативне управління Міндоходів у Волинській області.
Викриті нелегальні «цеховики» переважно спеціалізувалися на незаконному виробництві та реалізації сурогатного алкоголю.
Зокрема, у 2011 році працівники оперативних підрозділів Волині вилучили підробленого алкоголю на суму понад 3 мільйони гривень, а у наступному – 2012 році вилучили спирт та горілчаний сурогат на понад 1 мільйон гривень.
Правоохоронці і надалі працюватимуть над тим, щоб неякісний сурогат не потрапляв на столи волинян, - запевняють в оперативному управлінні ГУ Міндоходів у Волинській області.
Так, уже цього року завдяки напрацюванням співробітників служби фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Волинській області до суду спрямували 3 кримінальні провадження з обвинувальним висновком про виготовлення та збут підробленого горілчаного товару. Окрім того, розпочали досудові розслідування за п’ятьма фактами, пов’язаними з незаконним обігом підакцизних товарів, викрили і припинили діяльність підпільного цеху із виробництва фальсифікованої алкогольної продукції.
Окрім того, у 2011 році працівники оперативних підрозділів Волині викрили 17 злочинів, пов’язаних із незаконним обігом підакцизних товарів, у 2012 році – 18 аналогічних злочинів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Штефан, Луцьк Показати IP 3 Червня 2013 18:23
14 виробників, і хоч би одна назва манюсінького, паршивенького населеного пункту, де ця пальонка розливалась! "ВН", це була власність "Партії регіонів"?
Оля Показати IP 4 Червня 2013 09:46
Та хоч назвіть назву цієї пальонеки і де її продавали і хто її постачав,щоб люди знали. А то, що ви пишете, вокруг та около, і ні про що

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus