USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині нагородили нових вундеркіндів. ФОТО

23 Травня 2013 13:33
Найбільш обдарованих дітей Волині, які перемогли та стали призерами на Всеукраїнських та міжнародних олімпіадах, нагороджували у Луцькому Палаці культури 23-ого травня.

Традиційній захід з відзначення обдарованої учнівської молоді та її наставників «Творча обдарованість» відбувся у Луцьку.

Кращими освітніми установами Волині визнали: Малу академії наук(МАН), обласний ліцей з посиленою військовою підготовкою, Волинський ліцей-інтернат Волинської обласної ради, Луцька гімназія № 21 імені Михайла Кравчука, Горохівська гімназія.
Загалом нагородили 41 призер та переможець предметних олімпіадах та 43 переможця конкурсу захисту наукових робіт МАН.

Кращим учнем 2013-ого року став Андрій Журавель вихованець Волинського ліцею-інтернату. Отримав свою нагороду і переможець міжнародної олімпіади з біології, що відбулася в травні у Стамбулі (Туреччина) учень Луцької гімназії №21 Роман Король. На святі відзначили і кращих вчителів.












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Освітянин Показати IP 25 Травня 2013 15:38
Шановні кореспонденти, якщо неуважно слухали виступаючих та не читали прес-реліз, то принаймні перепитайте, які заклади області названо найкращими. Волинський ліцей-інтернат Волинської обласної ради, який знаходиться у Луцьку, переплутали з Нововолинським ліцеєм, Луцьку гімназію №21 ім. Михайла Кравчука обізвали НВК №21. Неприємно бачити такі помилки на сторінках Вашого видання.
Гість Показати IP 3 Червня 2013 18:04
Також Роман Король є переможцем міжнародної олімпіади еколгічних проектів, а не міжнародної біологічної олімпіади.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus