USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Журналістів, які формують погляди волинян, нагородили

5 Червня 2014 13:50
Кращих журналістів Волині нагородили відзнаками з нагоди професійного свята. Більше ста медійників з усієї області приїхали на цю подію до Луцька.

Почесні грамоти, подяки й відзнаки вручали від обласної ради, облдержадміністрації, Луцької міськради й від Волинської обласної організації Національної спілки журналістів України сьогодні, 5-го червня.

Перед початком заходу всі зібралися в холі. Давні друзі, колеги та й просто знайомі з задоволенням спілкувалися. Волинська журналістика - як одна велика сім’я. Тут хтось ділився останніми новинами, хтось палко обговорював політичну ситуацію, інші жартували.
Зайшовши в сесійну залу, всі дружніми оплесками привітали 60-ти літнього ювіляра завідувача єпархіального видавничого відділу «Ключі» Дмитра Головенка.
«Сьогодні суспільство формує інформація, дякую вам, що працюєте і вдень, і вночі, й вихідними, щоб усі волиняни могли отримати достовірну й оперативну інформацію. Ви формуєте погляди суспільства, бо люди дивляться на світ очима журналістів», - звернувся з вітальним слово до присутніх голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт.

Голова обласної ради Валентин Вітер побажав журналістам, аби їх любили читачі й телеглядачі. А Луцький міський голова Микола Романюк сказав, що представники волинських ЗМІ - найкращі, найщиріші, й запевнив, що не підлещується, а такий висновок зробив з того, що спілкувався з багатьма журналістами, будучи у відрядженнях в інших областях України.

Серед нагороджених майстрів слова і пера – власний кореспондент Українського радіо у Волинській області Світлана Мех. Вона розповідає, що Київ дуже цікавиться волинською культурою.
«Наші традиції, звичаї, автентика захоплюють українців з різних куточків нашої держави. Я зробила матеріал про виставку старовинного українського одягу, де серед експонатів були столітні вишиванки. Після цього в Київський офіс надійшло чимало дзвінків від слухачів, які цікавилися деталями. Окрім новин, я готую розгорнуті, аналітичні матеріали, де можна себе розкрити, закрема, їх можна почути в нашій програмі «Обрії», - розповідає для Інформаційного агентства Волинські Новини Світлана Мех.

Пишається своєю професією й репортер інтернет-видання Волинський інформаційний портал Владислава Жорняк.
«Професія цікава, бо не знаєш яким буде завтрашній день, щоразу дізнаєшся багато нового, цікавого, розвиваєшся. Сьогодні інтернет-журналістика має особливу роль – оперативність і доступність: допоки вийде журнал чи газета, покаже телебачення, ми вже онлайн пишемо, й доступ відкритий для будь-кого, хто має комп’ютер і під'єднаний до всесвітньої павутини», - говорить Влада Жорняк.

День журналістів відзначається 6 червня - це день прийняття 1992 року Спілки журналістів України до Міжнародної федерації журналістів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Охрим Показати IP 5 Червня 2014 13:57
Волинським журналістам - найкращі вітання з нагоди професійного свята!!!!
Вітаю Показати IP 5 Червня 2014 14:02
Наші журналісти - найкращі!!!
грамота до Вітаю Показати IP 5 Червня 2014 15:43
Тих хто гроші платить і замовляє "музику" піарять найкраще!:))) А таких більшість...
454 Показати IP 5 Червня 2014 14:03
Мммм... Світлана Мех - цукерочка!)
Мужчина? до 454 Показати IP 5 Червня 2014 14:07
Згідна на всі 100%.
Антон Показати IP 5 Червня 2014 14:23
А чого в мене роги над головою!? Я ж чесний опєратор)))
арні Показати IP 5 Червня 2014 14:34
Скажіть Макарову, Хай зніме пуховик з камери!Літо на дворі!
жора до арні Показати IP 5 Червня 2014 14:59
не приставай до Діда Мороза!
Обласна бібліотека д Показати IP 5 Червня 2014 14:54
Вітаємо!!! Цікавих Вам новин, стрімкого пера, мирного неба, любові палкої, щирих шанувальників і щедрих винагород за працю. Любимо Вас!!!
колега Показати IP 5 Червня 2014 15:14
Колись якийсь дурень сказав, що журналісти є "четвертою владою". Сьогодні під час урочистостей ці слова повторив голова обласної ради Вітер. Влада - це насилля, а журналісти ніколи насиллям не визначались і не вирізнялись. Навпаки, боролись і борються з насиллям, якщо це справжні журналісти. Вітаю авангард суспільства з професійним святом, щастя вам, здоров’я, нових цікавих тем, творчої наснаги. І запам’ятайте: справжній журналіст - це той, в якого стосунки з владою (насиллям!!!), трохи гірші, ніж в кота з собакою.
Горохівець Показати IP 5 Червня 2014 15:58
Нема Гінайла, нема....
Ірина Показати IP 5 Червня 2014 21:27
Кращі? А хто з них формує?
олег Показати IP 6 Червня 2014 06:59
Свєта з Аверсу-найкраща
Свідок до олег Показати IP 7 Червня 2014 01:30
Васільєва дуже сексуальна..... тепер частіше дивитимусь АВЕРС....... такі ножкі....... усю засідаловку із неї очей не зводив.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus