USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині немає проблем ані доріг, ані дурнів, – Романюк

24 Жовтня 2008 16:08
Заступник голови Луцької РДА Володимир Романюк, процитувавши Миколу Гоголя, мовляв, «у нашій країні дві проблеми: дурні та дороги», – запевнив, що «ані одної, ані другої проблеми у нашій області немає завдяки нашим дорожнім працівникам». Про це він сказав під час урочистостей у Луцькому районному будинку культури з нагоди святкування Дня автомобіліста і дорожника, – повідомляє 24 жовтня репортер «Волинських Новин».
 
Сьогодні під час урочистостей дорожників вітали музично-танцювальні колективи, серед яких були вокальне тріо бандуристок «Лелія», ансамбль сучасного танцю «Антарес», Остап Конашук та інші.
 
До привітань приєднались і представники місцевої влади. Заступник губернатора Василь Дмитрук побажав працівникам дороги «доброго здоров’я, успіхів та домашнього затишку». «Завдяки вашій професійності нам вдається успішно виконувати завдання у дорожній галузі», – наголосив чиновник. Також він зазначив, що в останні роки багато уваги приділяють ремонту доріг. Для підтвердження цих слів він навів порівняльні дані: «Якщо кілька років тому на дорожню галузь області виділяли 15 мільйонів гривень, то у 2007 році ця сума становила 160 мільйонів, а у 2008 – понад 300 мільйонів гривень».
 
Також заступник губернатора відзначив найкращі дорожні фірми. Перше місце на Волині посідає ЗАТ «Луцькрайавтодор», яке вже за 9 місяців освоїв більш ніж 28 мільйонів гривень. На другому та третьому місцях опинилися «Луцька ДЕД» та «Ковельавтодор» відповідно.
 
Радник голови облради Володимир Банада побажав дорожникам радості та оптимізму. «Саме завдяки вам розвивається економіка держави», – зазначив пан Банада, оскільки, на його думку, саме дороги мають велике значення у співпраці з європейськими країнами.
 
Заступник голови Луцької РДА Володимир Романюк, процитувавши Миколу Гоголя, мовляв, «у нашій країні дві проблеми: дурні та дороги», – запевнив, що «ані одної, ані другої проблеми у нашій області немає завдяки нашим дорожнім працівникам».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Жовтня 2008 16:23
Романюк - партійний корєш Мартинюка й Кропиви, голова районної ПРП...тоже мені умнік

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus