USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині незаконно виплатили 120 тисяч гривень пільгових пенсій

9 Вересня 2013 13:22
Органи прокуратури Волині, задля покращення в області ситуації зі сплатою єдиного внеску до Пенсійного фонду України, цьогоріч двічі здійснювали оцінку діяльності посадових осіб органів Пенсійного фонду України в області. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волині.

До відповідальності за результатами прокурорських перевірок притягнуто 27 посадовців Пенсійного фонду.

Органи прокуратури Волині поточного року виявили факти незаконного призначення пенсій на пільгових умовах, внаслідок чого було зайво виплачено 120 тисяч гривень.

За такими фактами прокуратура Іваничівського району щодо працівників шахти №5 «Нововолинська» розпочала кримінальне провадження. У ході досудового розслідування відшкодували 70 тисяч гривень, а винну особу – засудили.

Вцілому у сфері пенсійного забезпечення прокурори внесли 25 подань, на виконання яких забезпечили відшкодування 693 тисяч гривень заборгованості по внесках до Пенсійного фонду України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ваня Показати IP 9 Вересня 2013 14:15
Це дуже правильно.А це крапля в морі.У нас всі групи фальшиві.Здорові люди одержують пенсії.Ну, який він інвалід, коли вийшов на завод,на важку роботу, а йому дали 2 групу і він одержує пенсію.У нас ,зараз, а особливо у Горохівському районі, поширене давання пенсії, як такої, що людина не може виконувати своєї роботи. Йдуть в лікарню і беруть довідку, ще й хваляться не багато платять 500 грн.А пишуть, що небудь тиск високий, і будь,ласка, ідеш спокійно на пенсію.А, що здорові люди одержують пенсіюто поголовно.Судити цих лікарів треба і перевірити всі пенсії.Здорова, цвітуща людина, а вже на пенсії- серце, кажу та ж ти здорова, як корова.А я що дурна робити, заплатила і маю пенсію, а роблять хай дурні.Отака в нас країна.А людина з 40-річним стажем менше має пенсії,ніж та ,що пішла на фальшиву.
Платон Показати IP 9 Вересня 2013 16:39
Все ніби вірно.... але перевіряльщики нічим не кращі від тих кого перевіряють.... тому радіти не варто з даної ситуаціїї.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus