USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині обговорили облаштування «Ягодина» та «Устилуга» до Євро-2012

15 Вересня 2009 15:23
Голова облдержадміністрації Микола Романюк брав участь у нараді з питань виконання комплексного плану заходів Волинської області на 2009 рік з підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 20102 з футболу. Про це 15 вересня повідомляють «Волинські Новини».
Учасники заходу обговорили проблемні питання, що стосуються облаштування митних пунктів пропуску «Ягодин» та «Устилуг». Зокрема, проблемним є на разі відведення додаткових земельних ділянок для розміщення очисних споруд та розширення міжнародного автомобільного пункту пропуску «Ягодин» (II черга будівництва), – пише сайт Волинської ОДА.  
Окрім того, необхідно вирішити й питання виготовлення проекту реконструкції міжнародного автомобільного пункту пропуску «Устилуг» та узгодити відведення земельної ділянки для проведення робіт на об’єкті.
Як наголошували на нараді, непорозуміння та затримка робіт відбувається внаслідок неузгоджених дій представників профільних відомств. Голова облдержадміністрації Микола Романюк особливо наголосив, що «проблеми із розбудовою переходів «Ягодин» та «Устилуг» необхідно вирішити якнайскоріше».
«Внаслідок дій чи, вірніше, бездіяльності окремих працівників  профільних відомств робота не просувається. А нам необхідно модернізувати та розширити пункти пропуску до Євро-2012», – звернув увагу пан Романюк.
«За результатами наради я дав конкретні доручення, їх виконання я особисто контролюватиму. Впевнений, що спільними зусиллями справа все ж просуватиметься», – підсумував голова Волинської облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus