USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині пенсіонер пішов із життя через власну цигарку

16 Березня 2009 10:49
На Волині сталося дві пожежі, одна з яких – зі смертельним наслідком. Про це 16 березня повідомляють «Волинські Новини».
Як розповіли у центрі пропаганди ГУ МНС у Волинській області, 15 березня приблизно о 12.10 надійшло повідомлення із села Рокита Старовижівського району про пожежу на цегляній критій шифером прибудові до житлового будинку.
На місце пригоди виїжджали ПДПЧ-16, МПО Дубечно. Приблизно о 12.25 вогонь ліквідували. Попередня причина лиха: дитячі пустощі з вогнем учениці 7-го класу. Вогонь знищив старий одяг, пошкодив двері, вікно та покрівлю.
Також, 16 березня приблизно о 00.20 виникла пожежа у місті Устилуг на вулиці Лесі Українки, 22/3 Володимир-Волинського району: горів цегляний, критий шифером, одноповерховий житловий будинок, у якому проживало три родини.
Силами СДПЧ-7 міста Володимир-Волинський та місцевої пожежної команд міста Устилуг, приблизно о 00.56 вогонь ліквідували. Попередня причина лиха: необережне поводження з вогнем при курінні господаря в нетверезому стані.
Вогонь знищив речі домашнього вжитку, пошкодив дах та перекриття. На місці пожежі знайшли тіло господаря –1939 р.н., пенсіонера. На жаль, не завдавши значних матеріальних збитків, вогонь все ж забрав найцінніше - життя людини. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus