USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині шестикласник випав із 3-го поверху закинутого приміщення

20 Травня 2015 11:27
19-го травня близько 17:00 на території Нововолинської центральної міської лікарні у закинутому приміщенні недобудови травмувався школяр.

У закинутій будівлі із третього поверху випав шестикласник. Швидку викликали його друзі, які разом з ним гуляли того дня, - інформує БУГ.

На виклик також прибули рятувальники, які вирізали ґрати та пройшли у приміщення, де лежав хлопець. Постраждалого госпіталізували.

Усі проходи на першому поверсі заґратовані, проте діти все ж знайшли спосіб потрапити у будівлю. Приміщення у середині недобудоване та небезпечне, тому оступитись і впасти досить легко.

Перехожі та свідки пригоди обурені, адже закинута будівля знаходиться у центрі міста на території лікарні, і до неї неодноразово пролазили діти, проте це ніхто не контролював.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Алла Показати IP 20 Травня 2015 12:04
Жах! Владці здебільшого не звертають увагу на такі споруди, аж поки біда не станеться. Схожа ситуація і в Любешові. Покинуту і майже знищену будівлю в"їздної брами облюбували школярі для вечірніх і нічних гулянь. Те, що там робиться - сценарій для фільму жахів. Про цю проблему знають всі - міліція, школа, влада ...А всього то треба - забити вхід дошками чи металом. Зате кожен претендент в депутати щоразу обіцяє вирішити цю проблему. Чекають на трагедію?
Алла Показати IP 20 Травня 2015 12:11
До речі, всі "гуляння" відбуваються на рівні третього поверху, у приміщенні з величезними дірками на гнилій дерев"яній підлозі. Та й будівля є історичною цінністю. Кілька років тому там вже серйозно травмувалась дівчинка. Влада Любешова!!! Ау!!!
Лучанин Показати IP 20 Травня 2015 13:22
Пані Алла, в своєму коментарі ви звинуватили всіх кого могли, крім справжніх винуватих, БАТЬКІВ!!! Що роблять школярі у вечірній і нічний час на закинутих будівництвах треба запитати у них. Вони в першу чергу несуть відповідальність за своїх чад, а потім вже влада, школа, міліція! І не потрібно перекладати проблеми на чужі плечі.
Алла до Лучанин Показати IP 20 Травня 2015 15:07
Не завжди батьки знають правду, куди саме ідуть діти. Звичайно, є і такі, яким все одно, чим займаються їх діти. А є і ті, хто думає в першу чергу про те, чим нагодувати дітей. А діти не завжди ще розуміють, що вони роблять. Тоді виховну функцію на себе бере школа і держава, які зобов"язані приймати міри, щоб діти залишилися живими. На те ми і дорослі люди, щоб думати про дітей, допомагати їм вберегтися від небезпеки. До речі, в тій будівлі про яку я писала зібрання відбуваються не лише ввечері, чи вночі, але й вдень,коли ідуть уроки.
Сноу Показати IP 20 Травня 2015 14:00
Природний відбір у всій красі)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus