USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині перехожі допомогли затримати грабіжника. ВІДЕО

16 Травня 2013 14:17
Серійного злочинця, який спеціалізувався на ювелірних прикрасах і жіночих сумочках, спіймали на гарячому на Волині. А допомогли це зробити небайдужі перехожі. Чоловіки, котрі прогулювалися вулицею, вчасно відреагували на крик про допомогу. За десять хвилин крадій уже свідчив міліціянтам, - інформує НТН.

Йому трохи більше тридцяти. Охайно одягнутий, має родину, непитущий. Один лише клопіт - Сергій полюбляє класти до кишень те, що не його.

«Я побачила молодого чоловіка високого зросту. Зріст десь 1,75 сантиметра. Темне волосся, коротко стрижений, чорна куртка, чорні штани. Лице було у нього пошрамоване. Я ще звернула на нього увагу, думаю: от хтось «пописав» дитину. Потім ми пройшли кроків 20, і я почула, що мене хтось легенько смикнув за вухо. Болі ніякої. Тільки, коли я мацнула за вухо, воно було пусте», - розповіла постраждала Ольга.

Що сталося, жінка, каже, зрозуміла хутко. Тим паче, що підозрілий молодик одразу кинувся навтьоки. Тоді Ольга почала лементувати. Каже, не сподівалася, що на нього так швидко відреагують.

«Стояли біля магазину. Побачили, як це все було. Стало ніяково. Жінка за вуха схопилася і він почав утікати», - зауважив мешканець Нововолинська Володимир Мотрюк.

«Я зрозумів, що він зірвав сережку. Я його наздогнав і все. Затримав. Мені співробітник міліції допоміг. Він якраз на той час їхав додому», - додав інший герой Руслан Сасага.

Завершили операцію в переповненій маршрутці. Зловмисник ускочив до мікроавтобуса, коли він рушав. Але й гадки не мав, що вже за мить його схопить міліція, бо ж салоном уже пробирався правоохоронець у цивільному.

Валерій Вавилов, оперуповноважений Нововолинського МВ міліції зазначив: «Зразу я представився водієві працівником міліції. Сказав нікуди не їхати далі. Застосував прийоми рукопашного бою, прийоми зв'язування з особистим ременем. Заламав йому руки за спиною, після чого викликав групу швидкого реагування».

Вже за 10 хвилин підозрюваний почав свідчити.

Андрій Литвин, слідчий Нововолинського МВ міліції розповів: «Під час проведення першочергових слідчо-розшукових дій було встановлено його причетність до вчинення шести кримінальних правопорушень. А саме - грабежів на території Нововолинська. Відкрито кримінальне провадження за статтею 186 частини 2 ККУ. Триває досудове розслідування».

А ось небайдужих до чужої біди перехожих нагородили. За мужність і принциповість під час затримання грабіжника чоловіки отримали заохочення з рук головного волинського правоохоронця.

Олександр Терещук, керівник УМВС України у Волинській області розповів: «Ми тут же придбали два цінні подарунки. Це - гарні годинники з хорошим механізмом. Там є надпис «За охорону громадського порядку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
* Показати IP 16 Травня 2013 14:27
повага хлопцям
Mangol Показати IP 16 Травня 2013 15:04
Класні хлопці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus