USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині після прикладання до мощей святого сталося зцілення

12 Жовтня 2010 17:49
Після того, як Надія Волощук у Маневичах на Волині приклалася до мощей святителя й чудотворця Миколая, її внучка, котра нещодавно зламала ногу, стала на обидві ноги, а дочка, якій прооперувала п’яту, взулася і почала ходити.
Диво зцілення сталося під час перебування ковчежця з частинкою мощей у Маневичах. Про це повідомляє інформаційна служба Волинської єпархії УПЦ КП із посиланням на настоятель місцевої парафії Святої Трійці священика Михайла Мельничука.
Тоді, 30 вересня, на свято мучениць Віри, Надії, Любові та Софії був присутній церковний хор із Рівненської єпархії, серед співців якого була Надія Волощук, директор Будинку дозвілля в Кузнєцовську.
Після богослужіння вона воліла якнайшвидше прикластися до мощей святого, сподіваючись на зцілення для рідних. Онука її нещодавно саме зламала ногу, внаслідок чого перестала ходити, а молодша дочка перебувала на операції в Києві, наслідків якої медики не могли передбачити.
Повернувшись до Кузнецовська, жінка побачила 5-річну Софійку, яка стояла на двох ногах, а до того могла лише повзати або стрибати на одній нозі, спираючись на стіл. Лікарі-травматологи державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина №3» Кузнецовська в один голос наголошують на тому, що це унікальний випадок, бо після таких травм реабілітація зазвичай триває ще три-чотири місяці. Дівчинка після трьох тижнів перебування в гіпсі стала на ноги й змогла далі ходити в дитсадок.
А наступного дня жінка зіткнулася з іще одним дивом: її молодша дочка, яка мала операцію на п’яті, взула кросівки й навіть пішла прогулятися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Dyssja Показати IP 12 Жовтня 2010 20:01
Брєд сивої кобили
Zozulechka Показати IP 12 Жовтня 2010 20:39
Чого тільки не буває перед виборами?!!?))))
Олена Показати IP 13 Жовтня 2010 10:19
До чого тут вибори???? Такі випадки непоодинокі, дива бувають )
Exaboto Показати IP 13 Жовтня 2010 11:43
Оце так... А я то думав чудес не буває, а тут таке диво.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus