USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині побільшає легальних таксистів?

21 Жовтня 2008 10:09
Таксисти області цього року більше легалізуються, ніж минулого. Про цей факт розповів 20 жовтня начальник територіального управління Головавтотрансінспекції у Волинській області Володимир Степанов під час наради щодо питань організації пасажирських перевезень у області, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
За дев’ятимісячний період до управління Головавтотрансінспекції у Волинській області надійшло 265 заяв від таксистів на легалізацію своєї діяльності. Минулого року за аналогічний період їх було 250.
Однак начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Микола Кучеренко не зрадів цим цифрам. «Одні виходять із тіні, однак, у той же час, приходять нові, які ховають свої фішки та перевозять пасажирів», – сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus