USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині, прокладаючи дорогу, робітники знайшли мінометні міни

22 Листопада 2010 11:15
У Турійському районі Волинської області під час прокладання дороги робітники натрапили на кілька підозрілих предметів, схожих на боєприпаси.
Знаючи, що небезпечні знахідки можуть детонувати, працівники дорожньої служби припинили подальші роботи й зателефонували до місцевого відділу МНС за номером «101». Про це повідомили у центрі пропаганди ГУ МНС в області.
Невдовзі місце події обстежили піротехніки, які вилучили із піщаного ґрунту 9 мінометних мін часів Великої Вітчизняної війни.
Транспортувавши небезпечні знахідки до спеціально відведеного місця підриву, піротехніки МНС оперативно їх ліквідували.
Ще два боєприпаси також часів Другої світової війни виявили у Маневицькому районі.
На артилерійський снаряд калібру 76 міліметрів під час земляних робіт натрапили мешканці села Галузія. А житель села Семків на Маневиччині віднайшов у лісі ручну гранату.
Ці боєприпаси піротехніки МНС також вилучили й знешкодили на спеціальних майданчиках.
Рятувальники нагадують основні правила безпеки, яких необхідно дотримуватися у подібних ситуаціях. Якщо ви знайшли вибухонебезпечний предмет, за жодних обставин не можна зачіпати його. Потрібно запам’ятати місце, встановити попереджувальні знаки або огорожу навколо підозрілого предмета та повідомити у службу «101».


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus