USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині призвали «партизанів». ФОТО

31 Травня 2013 17:31
Визначена кількість чоловіків, які проживають на Волині, знову відчули смак солдатської каші та вагу армійського обмундирування. А штат 51-ї окремої механізованої бригади 13 армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України, що дислокується у Володимирі-Волинському, поповнився підрозділом укомплектованим так званими «партизанами» – призваними із запасу військовослужбовцями, - інформує Регіональний медіа-центр МО України.

Справа в тім, розповідають, що на базі цієї військової частини відбулися триденні командно-штабні мобілізаційні навчання, під час яких відпрацьовувались питання боєготовності бригади із залученням військовослужбовців призваних із запасу.

Керівництво навчаннями здійснював перший заступник командира 13 армійського корпусу полковник Володимир Кравченко.

«У короткий термін, відведений планами бойової підготовки на проведення навчання, ми виконали усі заходи, необхідні для призову із запасу необхідної кількості військових фахівців. Зокрема, відпрацьовувались питання першочергових заходів щодо доукомплектування особового складу для військової частини, організації взаємодії з комплектуючими військовими комісаріатами Волинської області», – зазначив полковник.

Призваних із запасу «партизанів» на території бригади вже очікував повністю розгорнутий пункт прийому особового складу, де їх реєстрували, розподіляли за військовими спеціальностями та забезпечували необхідним військовим речовим майном. Згодом, після проходження фільтрації на пункті прийому особового складу, військовослужбовців запасу розподілили за штатним розкладом визначених підрозділів.

Одним з важливих елементів введення у стій військовослужбовців запасу стало відновлення необхідних навичок у механіків-водіїв бойових машин піхоти. Для них керівники навчань запланували здійснення маршу на техніці. Кожен з призваних із запасу механіків-водіїв отримав нагоду проїхати близько 10 кілометрів за штурвалом БМП-2.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Гершвин Показати IP 1 Червня 2013 07:46
Клоунада Солнечной Долины
7777 до Гершвин Показати IP 1 Червня 2013 11:10
Безтолковий ти.
Старий мех.вод. Показати IP 1 Червня 2013 09:11
Мерзотники! Мене чому не взяли?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus