USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині п’яниці вбили дідуся, бо заважав чаркувати

28 Вересня 2010 14:06
76-річного Гаврила, мешканця Каменя-Каширського на Волині, знайшли мертвим у власному помешканні – зі світу чоловіка звела компанія п’яничок.
«ВН» уже повідомляли, що на Волині компанія нетверезих людей завдали дідусеві тілесних ушкоджень, від яких той помер.
Декілька років тому Гаврило захоронив дружину, згодом і доньку. Родичів близьких на Україні не було. Тому дав притулок 32-річній місцевій мешканці Олені разом із малолітньою донькою, повідомили у ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Здавав їм кімнату для проживання у своєму будинку.
Гаврило сприймав Олену як рідну доньку. Грошей за квартиру не вимагав. Єдине, чого проохав, – допомагати по господарству. Однак жінка полюбляла зазирнути в чарку.
Того вечора господар повернувся з Білорусі. Не встиг зайти на поріг, як побачив, що за столом на кухні сиділи два незнайомі чоловіки, жінка та Олена. Усі були вже добряче напідпитку.
Стурбований власник попрохав гостей покинути його помешкання, на що у свою адресу почув неприємні слова. Між чоловіками зав’язався конфлікт.
Слідчий Камінь-Каширського РВ УМВС України у Волинській області лейтенант міліції Валентин Жилко розповідає, що під час сварки подруга Олени – 50-річна Нінель – схопила у руки стілець та вдарила старенького по голові. Останній знепритомнів.
Зловмисники не зупинились, а почали чимдуж гамселити чоловіка ногами. Знущались, як могли. Били, поки не помітили, що чоловік перестав подавати ознаки життя. А згодом пішли далі пиячити на кухню. Тіло ж мертвого власника помешкання пересунули до іншої кімнати.
Про мертвого чоловіка сусідам повідомила донька Олени – 12-річна Катерина. Дівчинка повернулася додому і побачила в кімнаті страшну картину. Тихенько побігла до сусідів і розповіла про побачене. Ті вже повідомили правоохоронні органи.
Зі слів Олени стало відомо, що жінка мала проблеми з алкоголем. Розповідає, що коли не пила, то була нормальною. Того вечора просила своїх знайомих розійтись, адже знала, що дід має повернутися. Каже, не хотіла вкоротити старенькому віку.
Валентина – сусідка загиблого – розповідає, що Гаврило був чоловіком дуже порядним. Після смерті доньки подався у «віру». Мав золоті руки, допомагав сусідам. Жінка каже, що неодноразово прохала Гаврила, щоб той вигнав Олену з хати. Адже такі «гульки» жінка влаштовувала часто. Тиждень перед трагедією чоловік пообіцяв Валентині, що на весну попросить Олену покинути помешкання. Нехай зиму перебуде, казав. Адже з малолітньою дитиною вона не мала куди податися – родичів не було, а батьки були п’яницями.
Наразі зловмисників затримано. Порушено кримінальну справу за статтею 115 ч. 2 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), що передбачає позбавлення волі терміном до п’ятнадцяти років.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus