USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині реконструюють прикордонний пункт

25 Березня 2013 14:34
Адміністрація Державної прикордонної служби України 14 березня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Черкасизалізобетонстрой» на реконструкцію ВПС «Коритниця» Львівського прикордонного загону.

Вартість угоди склала 7,43 мільйона гривень. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», - інформують «Наші гроші».

Так, до кінця березня 2014 року у відділі прикордонної служби у селі Коритниця Володимир-Волинського району мають замінити підлоги, оновити облицювання внутрішніх та зовнішніх стін, влаштувати підвісні стелі й нову покрівлю, замінити вікна й двері на металопластик. Окрім того, в проекті передбачена реконструкція овочесховища, гаражу, лазні, складу, котельні, господарської будівлі, складу паливно-мастильних матеріалів, а також влаштування комунікацій. На території ВПС зроблять павільйон для собак, спортивний та волейбольний майданчики.

Як зазначено в документації закупівлі, реконструкція здійснюється за кошти держбюджету у рамках реалізації проекту «Розвиток сучасної інфраструктури відділів прикордонної служби» Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013, що фінансується Європейським Інструментом Сусідства та Партнерства.

Співзасновниками ТОВ «Черкасизалізобетонстрой» є депутат Черкаської районної ради від Партії регіонів Тетяна Бас та член політради Єдиного центру Юрій Капітоненко. За останні п’ять років фірма отримала підрядів на 30,68 мільйона гривень.

Єдиним допущеним до участі конкурентом була ще одна черкаська фірма – ТОВ «Будівельна компанія «Євробуд» Олени та Віктора Коваля. Останній також є бізнес-партнером Геннадія Капралова, екс-голови Черкаської обласної ради. Вони разом входять до складу засновників обслуговуючого кооперативу «Культурно-оздоровчий комплекс «Якір».

Пропозиції решти шести компаній, зокрема трьох львівських, відхилили за невідповідність кваліфікаційним критеріям замовника. Усі шість пропонували виконати роботи дешевше, ніж ТОВ «Черкасизалізобетонстрой».
З грудня 2012 року прикордонна служба замовила реконструкцію дев’яти пунктів на загальну суму 61,31 мільйона гривень. Всі ці пункти розташовані у Львівській та Волинській областях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus