USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

На Волині розроблено 116 інноваційно-інвестиційних проектів

30 Жовтня 2008 20:28
Підсумком роботи Північно-західного регіонального центру інноваційного розвитку в 2008 році стали 3,5 мільйонів гривень залучених  безповоротних коштів та 116 розроблених інноваційно-інвестиційних проектів для інноваційного розвитку територіальних громад Волині. Про це «Волинським Новинам» повідомила прес-секретар Північно-західного регіонального центру інноваційного розвитку Юлія Кушнір.
Зокрема 24 жовтня в Луцьку у приміщенні Волинської ОДА відбувся I Волинський інвестиційний форум за участю Північно-західного регіонального центру інноваційного розвитку. Мета форуму – презентація інвестиційного потенціалу Волині, відкриття нових можливостей для інвестування в економіку регіону та налагодження ділових контактів у галузі міжнародної співпраці.
«Дякуючи нашій команді і тим партнерам, які знайшли можливість відвідати наш Форум, ми можемо говорити про, як мінімум, дві угоди щодо розміщення інвестиційних проектів у регіоні», – зазначив виконувач обов’язків директора Північно-західного регіонального центру інноваційного розвитку Олександр Бабій. Окрім того було проведено переговори із десятьма організаціями, тож частина проектів буде представлена завдяки цим партнерам під пряме іноземне інвестування.
У рамках форуму працювала секція «Інноваційний розвиток». Там перед півсотнею представників органів влади, інноваційних структур, потенційних зарубіжних інвесторів виступили десять доповідачів.
Волинська обласна рада та Камінь-Каширська районна рада нагородили Центр почесними грамотами за активну роботу і залучення коштів у інноваційний розвиток територіальних громад Волині.
Роботу Центру відзначив голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк під час прес-конференції, присвяченій презентації проектів-переможців Всеукраїнського конкурсу місцевого самоврядування у 2008 році. Було зазначено, що завдяки роботі Північно-західного регіонального центру інноваційного розвитку шість проектів територіальних громад Волині стали переможцями даного конкурсу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 31 Жовтня 2008 12:11
Хоть хтось працює

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus