USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині спинили авто з понад тисячею літрів спирту. ФОТО

19 Вересня 2012 11:23
У чоловіка вилучили понад 1000 літрів спирту, які він в свою автівку завантажив «випадково».

Про це повідомляють у ДПС Волині.

У ході перевірки оперативної інформації працівники податкової міліції у селі Струмівка Луцького району зупинили автомобіль Volkswagen LT 35. На солідний вантаж спирту, який правоохоронці виявили в авто, у водія не було жодних документів.

На вимогу податківців пояснити походження вщент заповнених спиртом шести пластикових бочок об’ємом по 200 літрів, водій вантажівки відповів, що продукцію завантажив у автомобіль випадково.

За його словами, дорогою з Рівного додому, поблизу селища Цумань, він нібито зупинився на аварійний сигнал іншої автівки. Водії цієї вантажівки і попросили доправити до Луцька бочки нібито з олією. Саме в обласному центрі цей товар лучанин повинен був передати невідомим особам.

Допоки у цій справі триває перевірка, 1200 літрів тіньового спирту орієнтовною вартістю майже 100 тисяч гривень вилучили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Чеширский Кот Показати IP 19 Вересня 2012 11:56
На каком основании налоговая милиция остановила и провела обыск транспортного средства? Спирт через пару дней он окажется на черном рынке, а в бочках будет стоять спиртоводяная смесь с содержанием алкоголя не более 10 процентов.
Вася Показати IP 19 Вересня 2012 12:01
Оце попандос!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus