USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині створили соціальну мережу для боротьби з безробіттям.ФОТО

19 Вересня 2013 15:39
Рівень зайнятості молоді на Волині підвищуватимуть через соціальне партнерство. Для цього в області створили партнерську мережу для сприяння працевлаштуванню молоді, - інформують у прес-службі Волинського Інституту Права.

Так, у Волинській області створили соціальну партнерську мережу, яка діє за принципом спільної діяльності усіх учасників ринку зайнятості в області для підвищення рівня волинської зайнятості молоді. Ідею організації роботи мережі в рамках проекту Волинського Інституту Права «Створення сприятливого середовища для зайнятості молоді через розвиток інноваційних механізмів та вдосконалення співпраці» підтримало Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської ОДА.

Як показує практика, найефективніше будують роботу з молоддю на районному рівні центри зайнятості, адже ці структури тісно співпрацюють з органами студентського самоврядування та з центрами кар’єри при ВНЗ та ПТНЗ, тож мають можливості для здійснення позитивного впливу на студентів, проведення просвітницької та консультаційної діяльності з метою попередження безробіття серед молоді. Тож до партнерської мережі залучено районні центри зайнятості, центри кар’єри та районні громадські організації.

Кожна із цих сторін має хороші напрацювання у площині працевлаштування молоді, однак працюють вони здебільшого відокремлено одна від одної. Об’єднавшись у мережу, партнери спільно будуватимуть комплексну діяльність, що значно підвищить результативність роботи і, відповідно, сприятиме вирішенню проблеми молодіжного безробіття.

Перший крок до об’єднання зусиль вже зробили – 17 вересня 2013 року представники центрів зайнятості, центрів кар’єри та громадських організацій обговорили шляхи майбутньої співпраці у партнерській мережі під час навчального семінару і підписали Меморандум про співпрацю. Надалі партнери адаптуватимуть позитивні практики роботи з молоддю у районах Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus