USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині створюються перепони для прийняття звітів щодо перевезення пільговиків?

10 Вересня 2009 09:24
Начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Микола Кучеренко розповів про результати нещодавніх перевірок автостанцій у Володимирі-Волинському та Ковелі. Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань промисловості, транспорту та зв’язку, – інформує репортер «Волинських Новин».
Ніхто не йде в касу купувати квитка. І водій бере гроші прямо у автобусі, - розповів пан Кучеренко. «Тому говорити про достовірність даних, хто і скільки перевіз пільговиків, не можна», – додав він. За словами посадовця, на окремих «традиційних» маршрутах навіть більше ніж 50% - пільговиків, у решті автобусів – по 2 – 4 людини.
«Тому сьогодні перевізники говорити про те, що їм не виплачують компенсації за пільгове перевезення пасажирів не мають права», – вважає він.
«Те, що штучно сьогодні створюються перепони в окремих районах по прийняттю звітів по перевезенню пільгових категорій громадян, – це також є», – зауважив Микола Кучеренко. «Перевізник сам винен у тому, не хоче це показувати. А не хоче тому, що я знаю: 500 тисяч – перехід на інші види оподаткування. І всі вони цього бояться», – розповів начальник головного управління промисловості.
«Талонами починають торгувать…безконтрольність з боку перевізника призводить до проблем. Сьогодні на базарі можна купить посвідчення любе, можна зробить справку, і це елементарно просто…», – висловлювався чиновник.
За словами Миколи Кучеренка, перевізникам треба навести порядок серед своїх водіїв, транспортних засобів, якщо вони хочуть мати повний облік пільговиків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Конкретно Показати IP 10 Вересня 2009 14:36
Микола Кучеренко, де на базарі можна купити посвідчення чи справку? Ви ж, як державний діяч маєте допомагати людям? то напишіть на [email protected] буду дуже вдячний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus