USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині тарифи «Укрпошти» знову додали роботи антимонопольникам

30 Липня 2009 16:11
На вимогу Антимонопольного комітету України, УДППЗ «Укрпошта» знизила тариф для бюджетних підприємств, установ та організацій на послугу з пересилання рекомендованого повідомлення про вручення поштових відправлень та переказів в межах України з 3,50 гривні до 3,00 гривень. Про це інформують «Волинські Новини».
 
Як повідомлялося, 16 червня УДППЗ «Укрпошта», на виконання рекомендацій Комітету, знизила плату за послугу з приймання від населення готівкових платежів за житлово-комунальні послуги та електроенергію з 2,00 гривень до 1,80 гривні.
 
За результатами розгляду справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції Волинське обласне територіальне відділення  Антимонопольного комітету України 27 липня 2009 року внесло УДППЗ «Укрпошта» в особі Волинської дирекції обов’язкові для розгляду рекомендації, –йдеться у повідомленні прес-служби Волинського обласного відділення Антимонопольного комітету України.
 
Голова Волинського тервідділення Антимонопольного Комітету Віктор Гупало зазначив, що «для визначення тарифів на послуги приймання готівкових платежів від фізичних осіб, в тому числі за житлово-комунальні послуги та електроенергію, на користь третіх осіб, зобов’язано Волинську дирекцію УДППЗ «Укрпошта» провести розрахунок, який включає лише ті елементи витрат, які безпосередньо відносяться до надання вказаних послуг, а також провести нові розрахунки тарифів на послуги з приймання готівкових платежів за житлово-комунальні послуги та електроенергію».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus