USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

На Волині тільки чверть ФАПів мають глюкометри

28 Липня 2009 12:18
До1-го вересня, згідно з відповідним розпорядженням голови ОДА Миколи Романюка, усі ФАПи області повинні бути оснащені глюкометрами. Наразі ж такі прилади є лише у чверті фельдшерсько-акушерських пунктах Волині. Про це під час засідання колегії управління охорони здоров’я ОДА розповів виконуючий обов’язки начальника управління Іван Грицюк, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
«Розпорядженням голови ОДА Миколи Романюка всі ФАПи області повинні бути укомплектовані глюкометрами (приладами, які вимірюють вміст цукру в крові) до 1 вересня», – нагадав присутнім пан Грицюк.
 
Закупку цих приладів можна зробити за кошти кожного сільського бюджету чи за кошти районної ради. «Але це має бути зроблено», – наголосив він. За словами медика, наразі із 700 ФАПів, які є в області, глюкометрами забезпечено 224, тобто лише чверть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus