USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині у бійці жінка отримала ножем у живіт

13 Грудня 2012 14:48
69-річна мешканка Володимира-Волинського звернулася до міліції з тим, що у її помешканні відбулася бійка, через яку до лікарні госпіталізували 39-річну жінку.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

Правоохоронці встановили, як розвивалися події того дня.

Тож, як виявилося, заявниця мала у власності метал, який вирішила здати до пункту прийому.

Через похилий вік жінка не мала змоги власноруч погрузити метал, тому на допомогу покликала двох односельчан. За зданий метал жінка отримала 180 гривень. Чоловікам за виконану роботу заплатила по 10 гривень та пригостила обідом із чаркою горілки. Односельчани пообідали, випили, і один із них побрів додому, а інший навідріз відмовився йти.

Господиня побігла за допомогою до сусідів. Вигнати чоловіка із її будинку відгукнулася сусідка разом зі своїм співмешканцем та племінницею. Спочатку вони стали сперечатися із непроханим гостем, якому це не сподобалося. Тому він дістав із кишені ніж та наніс удар у живіт помічниці-сусідці.

Постраждалу відразу госпіталізували у лікарню, де їй надали кваліфіковану медичну допомогу. Триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
здивована Показати IP 13 Грудня 2012 17:19
Які односельчани у Володимирі-Волинському?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus