USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині у черзі за квартирами – 2388 «чорнобильських» сімей

28 Лютого 2011 17:21
Минулого року лише п’ять чорнобильців отримали державні квартири.

Про це, 28 лютого, під час засідання колегії розповіла начальник головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Софія Сагаль.

За її словами, ситуація із забезпечення житлом громадян, які постраждали від наслідків Чорнобильської катастрофи, досить складна.
«Сьогодні для того, аби задовольнити ці потреби чорнобильців Волині потрібно 133,4 мільйона гривень», - повідомила Сагаль.

Чиновниця зазначила, що минулого року ключі від нових квартир вручили лише п’ятьом чорнобильцям: 4 квартири –у Нововолинську та 1 – у Ковелі.

На Волині проживає 150 тисяч 830 осіб вважаються такими, які постраждали від наслідків аварії на Чорнобильські АЕС. А в черзі за державними квартирами стоїть 2388 сімей, з яких 576 – це сім’ї з «інвалідами-чорнобильцями».

Трошки краща ситуація із забезпеченням транспортними засобами. За словами Софії Сагаль, за кошти держбюджету минулого року в область надійшло 68 автомобілів для інвалідів І групи та учасників бойових дій. Крім того, 48 нових власників отримали автівки, яку вже були у використанні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus