USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

На Волині у свята міліція зловила 13 дорослих, що споювали дітей

20 Січня 2011 13:33
У час з 22 грудня до 14 січня волинська міліція затримала 117 підлітків-правопорушників.

Про це повідомили у ВГЗ УМВС України у Волинській області.

Серед затриманих підлітків 29 зловили за злочини, 65 – за адміністративні правопорушення, в тому числі: 32 – за пияцтво, 20 – за куріння у громадських місцях, 6 – за дрібне хуліганство, 1 – за зберігання наркотиків у невеликих розмірах.

Окрім цього, за цей час на дорослих, які вчинили правопорушення спільно з неповнолітніми, правоохоронці склали 259 адмінпротоколів за дрібне хуліганство, 159 – за вчинення насильства в сім’ї, 13 – за доведення неповнолітнього до стану сп’яніння, а також 54 – за невиконання батьками обов’язків із виховання дітей.

Так, за цей період міліція виявила 13 фактів реалізації петард та інших піротехнічних виробів, які були у продажу без відповідних документів.

Такими є результати комплексних оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Ялинка», які проводили волинські правоохоронці з 22 грудня 2010-го по 14 січня 2011 року.

Довідково:

Комплекс заходів «Ялинка», як кажуть у міліції, проводився «з метою стабілізації криміногенної ситуації в підлітковому середовищі, забезпечення охорони громадського порядку, попередження правопорушень з боку неповнолітніх та відносно них, запобігання бродяжництву, жебрацтву, іншим негативним явищам під час Новорічних та Різдвяних свят на території області».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus