USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині видають дозволи на торгові місця… на автошляхах

31 Липня 2009 14:53
Заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Василь Дмитрук стурбований, що на на Волині торгівля здійснюється просто на автомобільних дорогах загального користування. Цю проблему він зачепив під час наради 29 липня , – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Пан Дмитрук розповів, що на одній з автодоріг загальнодержавного значення поблизу Луцька торгують навіть не на озбіччі, а просто на проїзній частині. «Це ненормальне явище», – зазначив Василь Дмитрук. Він звернувся до сільського голови. Той сказав, що видав дозвіл і з такого торгового місця власники сплачують по 17 гривень. Однак заступник губернатора вважає, що така сума не вартує безпеки дорожнього руху. Василь Дмитрук переконаний: варто вивчити ситуацію і визначити, хто за подібні речі відповідає – санстанція, районна виконавча влада, Служба автомобільних доріг чи ще хтось.
 
У службі автодоріг розповіли, що вручили продавцям таких торгових точок попередження спільно з працівниками державтоінспекції. Проблема частково вирішилась. Документи на товар «дорожні торговці» не пред’являють, тому варто залучати дільничних інспекторів, проводити рейди та перевірки. Заступник головного лікаря обласної санітарно-епідеміологічної станції Микола Яцина вважає, що труднощі створюють переїзди таких «підприємців на колесах», а тому необхідна допомога міліції.
 
Василь Дмитрук вважає, що слід з’ясувати, на яких підставах видаються дозволи на торгівлю на дорогах. «Так неможливо», – зазначив посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 31 Липня 2009 16:57
Можливо ще й як можливо, зазначив Шиба.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus