USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині видобуватимуть біогаз?

28 Січня 2009 16:42
Лучанин запропонував волинській владі звернути увагу на видобуток біогазу як альтернативу природному. Таку пропозицію Олександр Кошель зробив заступнику голови Волинської облдержадміністрації Василю Дмитруку під час особистого прийому громадян, – повідомляє 28 січня репортер «Волинських Новин».
 
За словами Олександра Кошеля, про видобуток біогазу він дізнався із публікацій на інтернет-сайтах. Оскільки сам чоловік займається встановленням газового устаткування в автомобілях, його зацікавило питання виробництва альтернативного палива.
 
Лучанин переконаний, що приватні підприємства фінансово не спроможні впроваджувати подібні технології. Тому для цієї роботи необхідні комплексні господарства. Щоб налагодити із ними співпрацю, пан Кошель звернувся за координацією дій до волинської влади.
 
«Біогаз утворюється в результаті створення добрив, які, згідно із публікаціями, досить якісні», – переконував у доцільності і вигідності запровадження таких технологій лучанин.
 
Василь Дмитрук із задоволенням підтримав цю пропозицію і зазначив, що в ОДА «готові координувати подібні проекти та допомагати у їх здійснені». «Крім того, одним із наших завдань є скорочення використання газу принаймні вдвічі», – додав заступник губернатора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Макс Показати IP 28 Січня 2009 18:09
Пусть еще в интернете почитает про водородный двигатель и ядерный миниреактор. Грамотей. У вас там на Волини все идиоты?
Кулибин Показати IP 28 Січня 2009 19:08
Макс, сам ты идиот! Именно такие люди , как автор, которые выдвигают предложения о выработке альтернативного варианта газа, должны быть поддержаны, а их предложения детально изучены. А такие как ты, будут [вирізано - цензура][вирізано - цензура] у Путина ещё очень долго и балдеть т этого!
Анонім Показати IP 29 Січня 2009 12:42
Хто такий Олександр Кошель?
Анонім Показати IP 30 Січня 2009 17:18
Панове, не варто так агресивно обговорювати... Врахуйте два аспекти. По-перше, все що економічно вигідно й рентабельно, патентується й зберігається (й охороняється) за семи замками. По-друге, усі раціоналізаторські ідеї, реалізація яких розпоченеається зі звернень до влади, носять авантюристський характер. Тому, рекомендую Олександру Кошелю відважитись на публічну презентацію проекту перед потенційними інвесторами (в т.ч. розпорядниками бюджетних коштів), залучити інвестиції і... отримувати реальні доходи за результатами приватної справи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus