USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині визначилися з головними забруднювачами

11 Лютого 2009 13:42

Державна екологічна інспекція у Волинській області в межах своєї компетенції забезпечила здійснення державного контролю на об’єктах, які є основними забруднювачами навколишнього природного середовища на загальнодержавному рівні протягом 2008 року. Про це 11 лютого повідомляють «Волинські Новини».

 
Як інформує Державна екологічна інспекція у Волинській області, Локачинський газовий промисел (село Марковичі Локачинського району) газопромислового управління «Львівгазвидобування» та НАК «Нафтогаз України», є основними забруднювачами атмосферного повітря на території області.
 
За збитки, які заподіяні державі в результаті наднормативних викидів забруднюючих речовин в атмосферу у 2006 році, Державна екологічна інспекція в області у 2007 році пред’явила претензію ВЛВУМГ на загальну суму 109 тисяч гривень. Наразі  справа  на повторному розгляді в Господарському суді міста Києва.
 
ВП Шахти №1та №5 «Нововолинська» за збитки, які заподіяні державі через забруднення сплатили 70,371 тисячі гривень та 24,861 тисячі гривень відповідно. Також на ВП шахті «Бужанська» ліквідовували пориви на очисних спорудах каналізаційних мереж на території підприємства.
 
Маневицька виправна колонія ВК-42 – об’єкт, який входить до основних забруднювачів навколишнього природного середовища на загальнодержавному рівні – КОС установи вийшли із ладу, внаслідок чого скидається на прилеглу територію біля 50 тис м 3. куб/рік  неочищених стічних вод, що призводить до забруднення навколишнього природного середовища.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus