USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині закопали мертву птицю – чиновники бояться інфекції

19 Червня 2013 12:34
Завдання не допустити захоронення мертвих тварин на території полігонів у Волинській області дали керівникам, відповідальним за ці об’єкти.
Про це йшлося під час наради за участю перших заступників голів райдержадміністрацій 19 червня.
За словами заступника директора департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Волинської ОДА Володимира Бондарука, у Володимир-Волинському районі був випадок, коли на території військового полігону утилізували 70 тонн мертвої птиці. А це, мовляв, недопустимо, зважаючи на ситуацію із захворюваннями свиней африканською чумою у сусідній Білорусі.
Тож, він наголосив керівникам полігонів, аби вони організували інструктажі своїх працівників, «щоб не було таких випадків».

«Бо буде розповсюдження інфекції по всій території Волинської області», - підсумував Бондарук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus