USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині засудили рибалок-браконьєрів

1 Серпня 2011 13:28
Двох громадян, яких піймали за незаконним виловом риби, суд визнав винними у вчиненні кримінального злочину.
Про це повідомив провідний юрисконсульт Волиньдержрибоохорони Андрій Лапків.
За його словами, Горохівський районний суду громадян Колбасюка С.В. та Пасічника А.В. визнав винними у незаконному занятті рибним промислом, що заподіяло шкоду на суму 3539,4 гривні.
Суд признчив покарання у виді штрафу: Колбасюку С.В. – у розмірі 3000 гривень, Пасічнику А.В. – 1700 гривень з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.
З цих браконьєрів, за рішенням суду, солідарно буде стягнуто в дохід держави за завдану шкоду рибному господарству України – 3539,40 гривні
Згаданих порушників затримали 17 березня 2011 року співробітники Головного державного управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства у Волинській області під час рибоохоронного рейду на території Горохівського району.
Колбасюк та Пасічник на рибогосподарському водному об’єкті Хрінницьке водосховище незаконно займались рибним промислом із застосуванням двох риболовецьких сіток.
Ці браконьєри виловили 240 екземплярів плітки, 20 екземплярів щуки, 4 екземпляри окуня, 2 екземпляри карася, чим завдали збитків навколишньому природному середовищу на суму 3539,4 гривні.
Матеріали були направлені на розгляд до правоохоронних органів з метою притягнення порушників до кримінальної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus