USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Оголював статеві органи та цілував: на Волині чоловік розбещував малолітню доньку друга

19 Липня 2020 15:09
На Волині чоловік розбещував неповнолітню доньку свого друга, прийшовши до нього в гості. Збоченець оголював статеві органи та цілував дівчинку.

Про це йдеться у вироку Маневицького районного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що 7 лютого обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, знаходився у будинку свого друга. Він покликав малолітню доньку товариша до кімнати та попросив прилягти до нього на ліжко, де із метою задоволення своєї пристрасті почав цілувати в губи малолітню потерпілу, однак остання відмовляла. Потому він оголив перед потерпілою свій статевий орган та роздягнув дівчинку. Чоловік почав торкатися статевим органом тіла дівчинки, в тому числі до оголених статевих органів малолітньої, задовольняючи в такий спосіб свою статеву пристрасть.

Обвинувачений не заперечив своєї вини, однак моменту та обставин його вчинення, як запевняв під час суду, не пам`ятав. Натомість допустив, що міг спросоння обійняти малолітню. Зловмисник просив суворо його не карати і призначити покарання не пов`язане із реальним позбавленням волі.

Малолітня потерпіла розповіла суду, що з обвинуваченим знайома, оскільки він часто у них гостював, адже працював разом із батьком. Одного вечора, коли батьки залишили її з сестрою та братом, а самі кудись пішли, обвинувачений, який лежав на ліжку в кімнаті, підкликав її до себе і попросив прилягти, на що вона погодилася. Після цього він до неї почав чіплятися – обійняв і почав цілувати в губи, приспустивши її трусики та колготки до колін. При цьому оголював свій статевий орган та цілував її в інтимну зону. Дитина розповіла, що пручалася і просила відпустити, але обвинувачений продовжував свої дії.

Як повідомив батько дівчинки під час засідання суду, він працював разом із обвинуваченим, тож у них виникли дружні стосунки.

Читати ще: Кожна п’ята дитина в Україні потерпає від сексуального насильства. Як захиститися від педофілів?

В той день він запросив його до себе в гості, де вони вживали алкогольні напої. Оскільки на вулиці був сильний мороз, а обвинувачений був дуже п’яний, він вирішив залишити його у себе вдома, перенісши з кухні в дальню кімнату на ліжко. Натомість разом із дружиною, давши дітям мобільний телефон, оскільки був пізній вечір, вони пішли до брата обвинуваченого, який проживає неподалік, щоб той забрав його додому.

Оскільки брат також був п`яний, вони з дружиною вирішили повернутися. Дружина пішла першою, а за нею вже йшов він. Прийшовши до будинку, він почув крики дружини і плач дітей. Дружина сказала, що викликала поліцію, бо діти повідомили, що обвинувачений приставав до сестри. Пізніше донька розповідала йому, як обвинувачений її покликав до себе на ліжко, роздягав та показував свій статевий орган. Це підтвердила і друга його донька, бо бачила як все відбувалося. Він зазначив, що давно звернув увагу на те, що обвинувачений проявляв підвищений інтерес до його дитини.

У підсумку, суд призначив зловмиснику покарання у виді п’яти років та шести місяців позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Липня 2020 15:30
на зоні йому буде весело

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus